Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Ez milyen madár lehet?

Ez milyen madár lehet?

Figyelt kérdés
Reggelente szoktam hallani egy számomra ismeretlen madarat. Ritkán szólal meg, tehát nem egy fecske-típus ilyen szempontból:) Valami olyasmit szokott emlegetni, hogy "píííty", kicsit elhalóan, mégis hangosan, és aránylag élesen. Még sosem volt szerencsém megpillantani őt, de nagyon kíváncsi lennék a kilétére :P Ismeri valaki?
2010. ápr. 15. 13:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm! :D Utolsó, ez valami elképesztően édes! :)
2010. ápr. 18. 07:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: évtizedek óta fészkelnek széncinkék a kertben, volt olyan is, amelyik teljesen szelid volt (fiókaként kiesett, visszatettük). Ő volt aztán sokáig "a papa". Mindent közelről meg lehetett figyelni, amikor leverte az odút a szarka, azt is tudta, hol és kitől kérhet segítséget. Egyébként az a fészekalj is rendben kirepült. Érdemes télen etetéssel odaszoktatni őket és odú is legyen a kertben. Régi MME tag vagyok, ott tanultam.
2010. ápr. 19. 13:41
 13/15 A kérdező kommentje:
Olyan aranyos ez a hozzáállás és ez a kedvtelés :) Imádom ezeket a pici, édes madarakat!^^
2010. ápr. 19. 16:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Ma hajnalban ezt a hangot hallottam a kertből, az odú felől. Széncinege lesz.
2010. ápr. 20. 13:34
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! :)
2010. ápr. 20. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!