Két hullámos papagájt szeretnék venni, egy hím és egy tojó legyen vagy két tojó, két hím? Mennyi idő múlva lehet őket majd kiengedni a kalitkából, mert azt olvastam hogy egy ideig hagyni kell hogy megszokják a helyüket.
szia
ha egy tojót és egy hímet veszel akkor számíthatsz tojásra esetleg fiókára, de ez bonyolult egy kezdő madártartónak tehát vagy két hímet vagy két tojót ajánlok, viszont e kettő közül is a két tojó a jobb választás mert ők nem "vesznek meg" tavasszal. hát az első héten még nem ajánlatos kiengedni őket csak akkor ha már otthonosan érzik magukat
Hát a két hím veszekedni fog, esetleg harcolnak hogy meg-ughassák a kezed v a füled ami sztem gusztustalan. Olyat is hallottam, hogy a gyengébb hímet kikezdte az erősebb: lett egy sérült és egy döglött madár belőle.
Nekem 1 fiú és egy lány van. A fiú közelítene a tojóhoz de persze a lány hallani sem akar a dologról és mégis nagyon szépen elvannak egymással, imádják egymást, csak néha vesznek össze, kb 1 percig :) Egymás nélkül képtelenek élni! Én a fiú lány párost tartanám logikusnak. Ha nem raksz odút, valószínűlg nem fog tojni a csajszi, vagy ha tojik is, nem kelti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!