Hogy ehet megalapitani egy galambrol hogy him avagy tojo?
Ahogy én megfigyeltem, a lány az általában kisebb, vékonyabb és a fiú erősebb vállasabb a szárnyainál. A lány gömbölyödik kicsit és a fiú izmosabbnak látszik. Duzzadnak a szárnyai az erősebb testétől
Már 2005 körültől vannak itt galambok és ezt figyeltem meg rajtuk, mielőtt ivaréretten kirepültek.
Sőt van kettő amelyikek nem mentek el, azok 2008-tól itt élnek. Rájuk is igaz amit leírtam.
Nem szakmailag ismerem, csak megfigyeltem őket.
Nahát, mindig tanul az ember.
Majd megvizsgálom őket amikor úgy is kézbe veszem.
Természetesen tudom melyik milyen nemű, de jó azt gyakorolni, hogy ismert nem esetén tanulni tudjak rajtuk.
Na épp most szaladt el itt mellettem (ilyenkor ki szokott ülni az ablakba és kicsit ki megy repülni, haverkodni a kintiekkel). Mielőtt tovább ment volna megfogtam, megpróbáltam megtapintani azon a részen, de semmit nem éreztem ott a kloáka mellett a hasa felé a puha tollakon kívül.
Na meg nem is akartam nagyon a fenekébe nyúlni. :)
Szegénykémnek nagyon nem tetszett, hogy ott tapogatom és nagyon menekülni akart. A helyébe én is azt tettem volna! :)
Na én meg nem kínoztam tovább és gyorsan elengedtem. Mellesleg ő a fiú galamb.
lehet, hogy ide gyakorlottabb állatorvosi tapasztalat kellene, hogy pontosan tudjam hol keressem azt a csontot.
Közben bocsánat, de kíváncsi voltam, hogy netán állatorvos lennél? közben rákerestem a neten már kíváncsiságból.
Igen szép komoly munkád van, már ha ez a lap rólad szól: [link] :)
Akkor a galamb nálad hobbi lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!