Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit csináljak? Valami okból...

Mit csináljak? Valami okból leesett a hullámos papagájomnak a csőre.

Figyelt kérdés
Sziasztok.Valami okból leesett a hullámos papagájomnak a csőre.Tegnap még benn volt a többi hullámosommal a röpdében,de most estére leesett.Ki is vettem tőlük és beletettem egy kalitkába.Újra fog nőni a csőre,vagy egyáltalán mi baja lehet?Nagyon félek,hogy el fog pusztulni,mert ő az egyik kedvenc papagájom mindközül.
2010. ápr. 12. 20:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan meszes volt a csőre. Visszanő, csak várd ki.
2010. ápr. 12. 20:15
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is arra tippelnék amit az első válaszoló írt, de lehet például vitamin hiány is!

Ha sokan vannak egy kalitkában akkor nem biztos, hogy mindegyik használni tudja a csőrkoptatót, és túlnő a csőre, ilyenkor gyakran leesik magától, ne aggódj nem fog elpusztulni emiatt!De most figyelj az etetésére!

2010. ápr. 12. 20:19
 3/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat.A csőrkoptató kizárt,mert a vakolatot rágják mindig.Inkább a meszesedés mellett állnék. :)
2010. ápr. 12. 20:33
 4/16 anonim ***** válasza:
26%
végy egy kis pillanatragasztót és találd fel magad :D
2010. ápr. 12. 20:40
 5/16 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy kérdésre kérdezek. Mi az, hogy leesett a csőre???? Ez úgy van, ahogy gondolom, és belelátsz a torkába? Vagy mi? Ilyet még nem hallottam, ezért érdekelne. Esetleg fotó? Meg akkor most enni sem tud!?
2010. ápr. 12. 22:26
 6/16 anonim ***** válasza:

Sztem nekirepült nagyon valaminek(megijedt vagy hasonló) és attól.

És sztem nem fog visszanőni, ha vissza is nőne addigra éhen pusztul, csőr nélkül nem tud enni, se inni.

2010. ápr. 13. 10:11
 7/16 A kérdező kommentje:
Fotót a mai nap során csinálok.Ezt úgy kell elképzelni,hogy nincs meg a csőre...Nem látni le a torkába csak a kis nyelvét látni.Etetni meg itatni pedig tudom fecskendőn keresztül.Összedaráltam porrá a kaját és egy nagyon pici vízzel felhígítottam.Kevertem bele neki egy kis tyúkhúrt is persze azt is aprítva és azt eszi.Szerencsémre ízlik neki. :) a vizet pedig ugyan úgy fecskendővel. :)
2010. ápr. 13. 10:45
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet még soha nem hallottam vagy láttam, hiába, mindig tanul vmit az ember!!

Remélem rendbe jön a kis tollas, nekem is volt sok papagájom:)

2010. ápr. 13. 12:28
 9/16 anonim ***** válasza:
Állatorvos még nem jutott eszébe a kedves kérdezőnek?Pedig ez lenne az egyetlen normális megoldás,nem a találgatás meg a távdiagnózis.
2010. ápr. 13. 14:04
 10/16 A kérdező kommentje:
De eszébe jutott már a kérdezőnek,de mivel eddig sajnos nem volt rá idő,és mivel még csak tegnap esett le,bíztam benne,hogy van normális megoldás.Egyébként nem hiszem,hogy az állatorvos sokkal többet tud mondani,mint pl egy madártenyésztő vagy madártartó. :)
2010. ápr. 13. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!