Találtam egy halott zöldikét. Hol tudnám kitömetni?
Figyelt kérdés
Győr-Moson-Sopron megyébe kéne. És hova tegyem hogy ne kezdjen el bomlani?2010. ápr. 6. 18:43
1/2 anonim válasza:
1.A szakiradalom azt írja, hogy a csőrbe és a kloákába
vattát kell tenni, a szárnyak és a test közé is papírt. Be kell tekerni
papírba, aztán nylon zacskóba tenni és mehet a fagyasztóba.
2.A tömésről, talán valami vadászt kéne kérdezni.
2/2 Kisszilva95 válasza:
Egyszer énis próbálkoztam kitöméssel, bár nem sikerült, de közel jártam! Az én példányom egy tövisszúró gébics hím volt! Azt olvastam, a kitömésreváró tetem max. 2 napos lehet. Először nyúzni kell (ettől megijedtem de nem is nehéz csak vigyázni kella vékony bőr el ne szakadjon). Persze most nem akarom leírni az egész folyamatot, régebben mentettem le egy jó ppt az internetről, ha érdekel, írj privibe és elküldöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!