Hullámos papagájt bent teleltethetem a kalitkájukban?
Két hullámos papagájról lenne szó.
Nyáron kint lenének a hamarosan elkészülő röpdéjükben,de télire nem szeretném kint hagyni őket...
A kérdés az lenne hogy azt az időszakot a kalitkájukba átvészelnénk?Vagy a röpdét hozzam be nekik néha és rakjam át őket?
Szobába nem szeretném reptetni őket nem szeretném hogy bajuk essen... :(
Macskával nincs gond mert nincs :)
Azt tudom hogy nyílászárókat bekel csukni de azt nem tudom megoldani hogy a szekrénymögé ne menjen illetve nem tudom a gépem ágyam szekrényt letakarni hogy ne piszkícson oda vagy ha esetleg lenne jó tippetek hogy ezeket hogy oldjam meg szívesen várom válaszotokat :)
Édes lehet :)
Én egy párt vállaltam magamra 5 napja van nálam és egész jól érzik magukat meg már most imádom őket :)
Gondoltam arra is hogy az elkészült röpdéjüket hoznám be télire és abba engedném be!?
De ha túl vagyunk a szobám kialakításában lehet bevállalom hogy kiengedem őket persze ha majd összeszoktunk barátkoztunk egymással :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!