Hogyan írtsuk ki a verebeket? (többi lent)
Nyugalom,a verebek száma egész Európában megcsappant. Mindent ki kéne irtani,nem?
Csak az ember maradjon a vasbetonoszlopokkal és a büdös autókkal.
Mi lenne, ha azt mondanám 2#,a te gyerekeid kéne kihajítani? Az emberiség van túlszaporodva és mi szemetelünk a legtöbbet végül is.
A garázsnál simán be lehet tömni a lyukakat vagy hálóval elkeríteni amíg nincs fióka/veréb bent.
Most jöhet a 0%
Nem fog jönni a 0%, legalábbis nem tőlem. Ha valakivel nem értek egyet, nem pontozom le, csak azért, hogy bosszantsam.
A verebek felőlem éljenek, de ne ott ahol én élek. Van bőven hely a földön, keressenek maguknak erdőt, bozótot, vagy valami hasonlót, ahol nem zavarnak senkit és ahol őket sem zavarják. Nem mondtam, hogy ki kell pusztítani egész fajokat, de a kártevőket nem fogom sajnálni, ha lecsökken a számuk, sőt bizonyos esetekben repesnék az örömtől. Ha például tizedére csökkenne a szúnyogok száma, az szerintem senkinek nem lenne ellenére. Azzal az állítással pedig semmi esetre sem értek egyet, hogy legyen minden vasbetonból, meg autóból. Én falusi vagyok, nem szeretem a várost, úgyhogy már csak ezért sem értek egyet az ilyen nézetekkel. Amúgy meg a veréb is túlszaporodott az elmult években, legalábbis errefelé, éppen ezért nem érdekel, hogy máshol mennyi van belőle. Itt sok van, meg kell ritkítani a számukat.
Ha pedig már annyira szeretnéd csökkenteni az emberek számát, akkor azt nem európában kellene kezdeni, ahol normális népsűrűség van, hanem ázsiában, főleg kínában.
Azért vannak túlszaporodva a rovarok is, mert a velük táplálkozó madarak életét ellehetetlenítették. 2-3 évtízede még voltak valamennyire parasztházak, tanyák.
Mára csak parasztok vannak, meg a házaik, amiben laknak, és semmilyen élőlényt nem tűrnek meg, mert a fecske szarik, a veréb szarik, a galamb szarik..A fiókákat a magevők is rovarral etetik, napi 500-1000 rovart elkapnak. Ha több fészek van a ház körül, azért ez elég jelentős mennyiség lehet, amit akár az ember a saját bőrén is megérez, szószerint.
De nem, a paraszt kiírtja, mert mindent kiírt. Írtja a rovarokat is természetesen, viszonylag sikertelenül, közben magát is mérgezve. Saját magát is kiírtja előbb-utóbb, szerencsére.
Az hogy 4 évvel ezelőtt lenullapontoztatok, titeket minősít, őszintén leszarom, csak néha nagyon elszomorít az ártatlan, tehetetlen állatok sorsa, és innen nem tehetek semmit értük, virtuálisan nem tudok a szemebde nézni, és melletted állni, mikor kihajítod a párhetes fiókákat. Most sem változott a helyzet, jönnek az újabb 'hogyan írthatom ki a közelemben élő/élni vágyó madarakat' kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!