Hogyan lehet irtani a verebeket? Nagyon elszaporodtak, befészkelnek mindenhova, mindent összepiszkítanak. Milyen módszerrel lehetne ritkítani, gyéríteni?
Az emberek is nagyon elszaporodtak, befészkelnek mindenhova, mindent összepiszkítanak.
Mikor kezded őket ritkítani, gyéríteni?
Nem kell irtani őket,és nem is lehet.Nem kártékonyak,ha mondjuk a teraszodat szarják össze,akkor a fészkük alá felszögelsz egy lécet és ennyi.legalábbis a fecskéknél működik.
vagy madárijesztőt,alufólia csíkokat vagy alu dobozokat összefüzöl és fellógatod oda,ahonnan távol akarod tartani őket.
Sosem értem az ilyen embert,persze ez már csak magánvélemény,nálam kizabálják a madarak az összes szotyit a napraforgómból ,először én is gondoltam rá,hogy elüldözöm őket,aztán rájöttem ,hogy az ablakból nézhetem őket ahogy csipegetnek,hát vigyék ,kit érdekel az a néhány marék mag. Örülök ,hogy egy kis természet még van körülöttünk,szeirntem te is jobban járnál,ha meglátnád az állatokban a szépet.
Nem kell őket irtani, téged kéne irtani hogy ilyenre gondolsz egyből.
Ha nagyon zavarnak levered a fészkeiket, persze ha épp nem nevelnek porontyot, gondolom egy idő után elmennek.
"Nem kell őket irtani, téged kéne irtani hogy ilyenre gondolsz egyből. "
Szerintem meg az ilyen förmedvény embereket mint te kéne irtani.
Az meg elég röhejes és szánalmas, hogy Magyarországon még a kártevők is védettek.
A kérdésre válaszolva madarakat nem nehéz irtani. Csak a szaporodásukat kell meggátolni, ami könnyű lévén,hogy fészkelnek.
Ha meg unatkozol is akkor lehet csúzlival meg légpuskával vadászni rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!