Miért jobb egy hullámos papagájt tenyésztőnél venni, ahelyett hogy egy kisállatboltban vegyem meg?
Figyelt kérdés
2015. dec. 26. 13:44
1/5 anonim válasza:
Mert ocsoo! A bolt is a tenyesztotol veszi at.
2/5 anonim válasza:
A tenyésztő mindent tud róla a születésétől kezdve, a boltos meg csak eladja.
3/5 anonim válasza:
Rendes tenyésztő nem adja el állatkereskedésnek a madarait.
4/5 anonim válasza:
Szia!
Több okból is, egyrészt a tenyésztő odafigyel rá, hogy milyen madarakat rak össze, így kicsi az esélye a genetikai rendellenességeknek, másrészt mert általában megfelelő körülmények között is tartja őket, így egészségesebbek is, nem utolsósorban pedig ismeri is a madaraid és segít kiválasztani a neked megfelelőt. Az állatkereskedésekben sokszor felelőtlenül szaporított vagy megunt és beadott madarak vannak és a szűk ketrecek sem igazán tesznek jót nekik, arról nem is beszélve, hogy az eladók szakértelme, hogy szépen fogalmazzak, sajnos csak ritkán haladja meg a nullát.
Kellemes Ünnepeket!
5/5 anonim válasza:
Én kereskedésben vetem hullámos papagájt.És a négyből egy beteg volt.Vissza nem tudtam vinni,mivel messze vittem és rám kenték hogy az út miatt beteg! Az állatorvos szerint idült tüdőgyulladása volt ,és már nem lehetett megmenteni.Az egyetemen Pesten megnézték és fűrész poros volt a kis tüdeje!!Szóval soha többet nem veszek bolti madarat.Drága is,és még át is vernek!!Ja és én Veszprém legjobb állatkereskedésében vásároltam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!