Papagájom mindig lehajtja a fejét. Miért?
Figyelt kérdés
egyfolytában "lógatja" a fejét. Már majdnem egy éve ven nálam és még mindignagyon fél tőlem. miért lehet ez?2010. márc. 14. 12:54
1/11 anonim válasza:
Szomorú, amiért te vagy a gazdája.
2/11 A kérdező kommentje:
értelmes kommentet várok, köszi...
2010. márc. 14. 13:06
3/11 anonim válasza:
Magányos, a papagájok bele is halhatnak a magányba, sztem. kéne nézned neki valami párt...
4/11 anonim válasza:
Rakjál be neki tükröt,játékokat csengőt,hintát!:) A miénk egyedüli madárka és imádja a kis kacatjait csépelni!Egész nap karattyol a tükörbe!
5/11 A kérdező kommentje:
köszi a komikat :)
van bent neki tükör, hinta de a csengőt ki kellett vennem mert fél tőle...
nem akarok neki párt mert anyu nem engedi :P
előző papagájom (ő is hullámos papagáj volt mint a mostani) nagyon játékos volt, egyfolytában kint repkedett, de a mostani, alig jön ki a kalitkából és fél mindenkitől :S már lassan 1 éve van nálam és aggódok érte :(
2010. márc. 14. 14:55
6/11 anonim válasza:
engedd ki,mutasd meg neki a telódat az enyém imádja az összeset
8/11 anonim válasza:
beszélj hozzá,talán nemnéz hülyének...nekem is van 2 papagájom,ők nemhajtjákleafejüket.;)
9/11 anonim válasza:
mert nem akarja látni aronda fejedet
10/11 anonim válasza:
Milyen baromság, nem akarja látni persze.... Biztosan pár hiányzik neki! Ha már egyszer nincs neki akkor sokat kell vele foglalkozni! Én rengeteget foglalkozom vele és nincs semmi baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!