Falun, ahol lehet baromfit tartani egy hajnal 4 kor kukorékoló kakas csendháborítás?
Szerintem falun már megszokták az ilyesmit, ne aggódj.
Én sokat vagyok falun, nagymamámnál. Egyébként városban lakok, a külső részén. Itt is van egy asszonynak kakas, a kiskertben. Néha hallom is, hogy kukorékol.
Ez zavar a legkevésbé! Hozzánk azt is behallani, amikor a szomszédok beszélgetnek vagy ha egy nagyobb busz/kamion elmegy az úton... A kakas kukorékolása valahogy fel sem tűnik, az nem olyan idegesítő zaj.
Egyébként is olyankor reggel vagy már felkeltek az emberek vagy aki még alszik az erre a hangra biztos nem ébred fel. Én pl ha fáradt vagyok fel nem ébredek még az óracsörgésre sem.
Én nem tartom ezt csendháborításnak, hiszen falun megszokott az ilyesmi. A kakasok kukorékolnak, a kutyák ugatnak stb. :)
20:27 Azt mondod? ;D
Első vagyok. Nem szemrehányás, csak kíváncsiságból kérdezem: miért pontoztatok le (a másodikat is), amikor rendes hangnemben, normális választ adtam? Tán valaki szerint az ugató kutya csendháborítás :=)?!
Egyébként mi is Pestről költöztünk ki és az egyik legnagyobb szomorúságunk volt, amikor pár a házzal odébb lakó "felszámolta" a háztájiját. Azóta a vekker ébreszt, pont, mint anno a városban.
Akkor jelentsd fel a szomszédodat, hogy zaklat a hülyeségeivel!
Ha egy kakas zavarja, akkor költözzön el, vagy szedjen altatót!! Szerintem nincs is jobb annál, mint egy falun csendes környezetben az állatok hangját hallani és nem a dübörgő városét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!