Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Napos csibének miért hajlik a...

Napos csibének miért hajlik a feje hátra?

Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán mitől lehet ez? 3napos lehet kb és a kis buksija a gerince felé hajlik. Nem előre néz mint a többiek. Olyan mintha neki ez természetes lenne. Ha előre hajtom neki. Nem tiltakozik, meg csipog hogy fáj. Békésen tűri. Nagyon aggódom érte. Félek hogy elpusztul :(((

2015. júl. 4. 23:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Elpusztult :-( hiába etetgettem, meg itattam elment :-( :'(
2015. aug. 5. 13:34
 12/13 anonim ***** válasza:

#4-es válaszoló vagyok.

Sajnálom, hogy szomorú vagy miatta, de csak azzal tudlak vigasztalni, amit akkor is leírtam.

Tudom, most édes kevés, hiszen, mostanra egy érzelmi kötődés is kialakult, és a és egy "fejlett" állat (úgy értem, gerinces, nem egy légy pl) halálát sose jó végig nézni.

De ilyen a természetes szelekció, ilyen-olyan formában ez mindenütt jelen van.

Egy hal több millió ikrát lerak, talán az 1%-uk éri meg a felnőtt kort. A többi, a fejlődésük eltérő szakaszaiban a ragadozóké lesz.

A cápák, a magzatburokban megeszik egymást, és csak 1 cápa jön világra.

A tasmán ördög 30 utódot is szül, de csak 2-3-mat nevel fel, annyi csecsbimbója van, a többiek elpusztulnak, és megeszi őket.

Így biztosítja, hogy a legerősebbek örökítsék a génjeiket.

Az egész élet így működik, az egysejtűektől az emberig.

Az embernél is megvan ez, még a fogantatás előtt, hiszen abból a többmillió spermiumból csak 1 ér célba.

Nem tudlak mással vigasztalni, csak azzal, hogy ha valóban őszintén szereted az állatokat, akkor idővel magad is rájössz, hogy ez nem megy a természet tisztelete nélkül.

Márpedig ha azt tiszteled, akkor meghajolsz előtte, és elfogadod a döntéseit. Más úgysem tehetsz, hiszen te is a része vagy.

2015. aug. 5. 16:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát igen. Sajnálom, de mondjuk én nem gondoltam volna, hogy akár még eddig is elélhet. Már ha mostanában halt meg.
2015. aug. 5. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!