Napos csibének miért hajlik a feje hátra?
#4-es válaszoló vagyok.
Sajnálom, hogy szomorú vagy miatta, de csak azzal tudlak vigasztalni, amit akkor is leírtam.
Tudom, most édes kevés, hiszen, mostanra egy érzelmi kötődés is kialakult, és a és egy "fejlett" állat (úgy értem, gerinces, nem egy légy pl) halálát sose jó végig nézni.
De ilyen a természetes szelekció, ilyen-olyan formában ez mindenütt jelen van.
Egy hal több millió ikrát lerak, talán az 1%-uk éri meg a felnőtt kort. A többi, a fejlődésük eltérő szakaszaiban a ragadozóké lesz.
A cápák, a magzatburokban megeszik egymást, és csak 1 cápa jön világra.
A tasmán ördög 30 utódot is szül, de csak 2-3-mat nevel fel, annyi csecsbimbója van, a többiek elpusztulnak, és megeszi őket.
Így biztosítja, hogy a legerősebbek örökítsék a génjeiket.
Az egész élet így működik, az egysejtűektől az emberig.
Az embernél is megvan ez, még a fogantatás előtt, hiszen abból a többmillió spermiumból csak 1 ér célba.
Nem tudlak mással vigasztalni, csak azzal, hogy ha valóban őszintén szereted az állatokat, akkor idővel magad is rájössz, hogy ez nem megy a természet tisztelete nélkül.
Márpedig ha azt tiszteled, akkor meghajolsz előtte, és elfogadod a döntéseit. Más úgysem tehetsz, hiszen te is a része vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!