Boltból veszek papagájt lehet belőle baj?
Annyi, hogy türelem kell ahhoz, hogy magadhoz szoktasd őket. Nem hiszem, hogy betegesek lennének, meg ha beteg, azt már látod mikor elhozod. A korukat is meg lehet kérdezni.
Nekem 2 nimfám van, mind a kettő boltból. Egyik 9, másik 8 éves. Makk egészségesek.
# 4/5 Időpont ma 20:14 - Én fiatalt kaptam anno állítólag tenyésztőtől, aki nem sokáig bírta.
Kérdező, szerintem nyugodtan vehetsz kereskedésben, csak mondjuk nem lenne rossz, ha jobban ellenőriznék ezeket, mert sok kereskedés elég sok kívánnivalót hagy maga után.
Nem olyan bonyolult megállapítani, melyik madár egészséges, és melyik kevésbé.
Hozzánk egy olyan hullámos került így anno, akinek a szárnyán meg voltak csonkítva a tollak, de kb. 7-9 évet élt még velünk, és miután mi hagytuk rendesen kinőni a tollait és nem csonkítottuk meg, ezért megtanult rendesen repülni is, és teljesen kézszelíd lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!