Az erkélyünkre folyton odapiszkítanak a galambok. Valami természetbarát tipp a távol tartásukra?
Figyelt kérdés
2015. máj. 3. 23:59
11/13 anonim válasza:
Madár háló a legjobb, nálunk bevált, kb 1000 ft körül van. Minden mást megszok a galamb de ezt nem tudja kicselezni, ha jól teszed fel.
12/13 anonim válasza:
"Hát, én még nem láttam galambot művarjú mellett sem ülni..."
Viszont élő igazi varjú mellett már sokszor láttam galambokat enni. Amikor közelebb megy a varjú akkor a galamb félre áll és jobb híján engedi elvenni a kaja darabot, de egyébként ha csak a közelében mászkál, akkor nem zavartatja magát. Mozdulatlan varjú meg szerintem még annyit sem ér, mint az út szélén a kivágott és kiállított karton rendőr. Néhányadik alkalommal már tudja, hogy az nem bánt, nem mozdul, nem büntet és nem harap.
A pörgő sziluett már valamivel hatásosabb, de azt is meg tudják szokni egy idő után. A háló.. na az az egy amivel nem tudnak mit kezdeni, azt csak elkerülni lehet.
13/13 anonim válasza:
Művarjú nem ér semmit, nekünk is van, 1-2 napig nem jöttek, azóta le se szarják, pontosabban de. Nem félnek tőle. Férjem vízipisztollyal szokott rájuk lövöldözni. Néha fészket raknak sajnos, akkor össze kell törni a tojásaikat, és nem jön vissza (az a madár)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!