Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Most kaptam nemrég egy kis...

Karina11mogyi kérdése:

Most kaptam nemrég egy kis tyúkot 1 hónapos. Elpusztulhat szegényke? (a kérdés bővebben lent)

Figyelt kérdés
azlenne a kérdésem hogy neki kel egy társ egy másik tyúk?attol félek hogy elpusztul.(igazábol 2 őt vettünk de az egyik kakas lett és elakarjuk ajándékozni mert a szomszédok harapósak....)

2015. ápr. 19. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak attól, hogy egyedül van, nem fog elpusztulni.
2015. ápr. 19. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem fog elpusztulni, de jobb neki ha vannak társai.
2015. ápr. 19. 20:52
 3/6 anonim válasza:
De igen egy kis csirke nem bírja egyedül! Szüksége van a többi csirkére! Egyedül fázik, fél, és ha egyedül van és megtámadja valami, nagyobb az esélye hogy nem éli túl. Lehet hogy ez egy kicsit érdekesnek tűnik, de amikor én kicsi voltam, és akartam egy kos csirkét, nekem is mindig mindenki ezt mondta.
2015. ápr. 19. 21:00
 4/6 Józan Paraszt ***** válasza:
A kakasok kb 6 hónaposan kukorékolnak csak,addig tarts meg mind a kettőt,utána mehet a kakas ajándékba.
2015. ápr. 20. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Lehet egy csirkét is nevelni, de több baj van vele, mint hússzal...

A kakas valóban 4-6 hó.-s korában kezd kukorékolni, addig maradhat.

2015. ápr. 20. 23:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!
2015. ápr. 21. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!