Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Megöltem egy madarat, de...

Megöltem egy madarat, de semmit sem érzek, ez miért van így?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy megölök és szétbelezek egy madarat, mert kíváncsi voltam milyen érzés lehet. Nem részletezem mit tettem vele, de a végén nem éreztem semmit. Olyan, mintha meg sem történt volna.

2015. ápr. 13. 22:41
1 2
 11/18 anonim válasza:
En csak veletlenul talaltam ezt a kerdest, egyebkent nem szoktam az Allatok kategoriat nezni. (9-es voltam)
2015. ápr. 13. 23:46
 12/18 anonim válasza:

Azt hiszem Dexter volt a sorozat címe.

Egy igazságügyi szakértőről szól, aki éjjelente sorozatgyilkos. Az apja korán észrevette, hogy a sráccal van valami, és elkezdte segíteni. Azt hiszem valami olyan megfontolásból, hogy ezzel a szellemi problémával úgyis börtönbe kerül majd, ezért segít neki kihozni ebből a maximumot. Mármint a furcsa viselkedéséből.

Tudom, ez így baromságnak hangzik, de meglepő volt látnom a hozzáállást.

Nézd meg az első pár részt, hátha lesz benne valami, ami hasznos.

Én sajnos túlzottan is empatikus vagyok, még olvasni is borzasztó volt, amit írtál. Nem, nincs bennem ítélkezés. Én sem kértem a "túlérzékenységem", valószínűleg Te sem direkt vagy ilyen. Ez csak egy állapot.

Próbáld meg kihozni belőle a maximumot.

Mondjuk elmehetsz mentősnek. Valószínűleg Te sosem fogsz belereccsenni lelkileg, mint sokan közülük. Nem bírják hosszútávon azt a sok szenvedést végignézni.

Mindennek megvan a haszna :) Szerintem keress.

Én nem mennék orvoshoz. Begyógyszereznek, elnyomnak, kiölik belőled, ami vagy. A terápia hatására más tüneteket is produkálsz majd, amire újabb terápia kell.

Mellesleg nem tudom kinek tűnt fel, de leírtad, hogy nem élvezed ezt, csak kíváncsi voltál mi történik.

Ki nem csinálta soha gyerekként, hogy a légynek kitépi a szárnyát, és nézi ahogy mászkál körbe?

Majd otthagyja és elmegy labdázni. A légy meg lassan elpusztul. Velem volt ilyen. Nem éreztem semmit a légy iránt.

Most már nem tudom megtenni. Sajnálom azt a dögöt :D :D

A szúnyogot nem sajnálom. Na, ott semmit sem érzek. De. Haragot :D :D :D

2015. ápr. 16. 21:07
 13/18 anonim válasza:
84%

Még egy gondolat.

Minden támadás ellenére örülj, hogy ezt észrevetted magadon. Ha odafigyelsz, sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad.

Az emberi kapcsolatok nagyon nagy részben épülnek empátiára. Ha ez valamiért hiányzik belőled, nagyon hamar megütheted a bokádat. Az emberek nem fogják érteni, hogy Te miért nem érzed bizonyos dolgok "súlyát". Asszem ilyenkor a legkevésbé sem megértőek, egyből torokra mennek.

Mint a korábbi hozzászólók némelyike. ;)

2015. ápr. 16. 21:12
 14/18 Zsóka__ válasza:
Mert nem kötődtél hozzá. Ha kíváncsiságból tetted, és tovább nem folytatod, semmi káros következménye nem lesz. Fiatalon sok mindent kipróbálunk. Viszont az emberek nagy része elítéli azt, ha feleslegesen megöl valaki egy állatot. Nagyanyáink százával vágtak le csirkét, de azért, hogy megehessék.
2015. ápr. 16. 21:12
 15/18 anonim válasza:
Hát nem semmi én is öltem madarat légpuskával de az kicsit más mint a kibelezés :D
2016. jan. 19. 11:09
 16/18 anonim válasza:
31%
Börtönbe kéne rakni téged te kotonmaradék. Ha téged megtalálnálak én se éreznék semmit kivéve örömöt amikor levágom a testrészeid.
2016. ápr. 12. 13:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Hm, igen, érdekes, látszik, hogy neked valóban nincs helyed az emberi társadalomban, mert undorodnak tőled. Valóban pszichopata lehetsz. Én bármennyire is próbálom megérteni ezt a pszichés betegséget, nem sikerül, és helyeselnék egy felkutató-megsemmisítő rendszert, bármennyire is embertelennek hangzik. Szóval gyerekkorban szűrni már erre, és az egyedeket, akik fennakadnak a szűrőn azon nyomban elszeparálni valami őrzött helyre. A különösen veszélyes egyedeket pedig eliminálni, ha nem elzárhatók. Mindenki így járna a legjobban.
2017. okt. 6. 21:48
 18/18 anonim válasza:
Mert egy elmebeteg vagy, normális ember ilyen nem csinálna.
2020. febr. 10. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!