A hullámos papagájokat muszály reptetni? Vagy elég nekik a kalitka.
4 évesek ,ugy kerultek hozzám ,de a madarak eddigi gazdája
azt mondta ,hogy o nem szojta oket kiengedni a kalitkábol.
Jo nekik csak a kalitkába ,ha ahhoz vannak szokva ? Vagy ha kiakarom engedni oket ,hogy kezdjek hozzá? Mennyi ido utan ?stb :)
Ahoz vannak szokva? Miért volt más választásuk?
Szerinted egy repülésre kifejlődőtt madárnak szüksége van a repülésre?
ok, koszonom.
hát nekik nics ekkora kalitkájuk. és még szelidnek sem mondhatom oket...:(
ha pl várok két 3 hetet,hogy szokják az uj helyuket,és utánna engedem ki oket ,az jo otlet ? kinyitom a kalitka ajtot ,es ki fognak repulni maguktol ? és vissza is fognak jonni ? vagy nekem kell valahogy elkapni oket majd :) ?
Nekem nimfáim vannak és egy kacagó gerle, egy volt a papagájok közülük szelíd, de ő már nincs meg. Talajtól plafonig érő kalitkájuk van, de ki szoktam őket engedni így is. Ismerik a szobát ahol vannak, így amikor körberepülik, utána mindig a kalitkára/kalitkába térnek vissza. Egyik sem szelíd, a gerlén kívül, egyiket sem tudom megfogni. A titok abban rejlik, hogy a kalitka jelenti nekik a biztonságot, így ne lepődj meg, ha elsőre még nem akarnak kijönni. A kíváncsiság rá fogja vinni őket előbb utóbb, de ettől függetlenül próbáld megszerettetni magadat velük, próbáld ki hogy a kezedre mennek-e, ha nem, nem árt ha megtanulják. Az én két nimfám csak azért nem szelíd, mert az egyik közülük zsigerből utál minden embert, fogalmam sincs miért, lehet hogy az előző gazdája bánt vele rosszul. Lényeg, hogy miatta a másik is bizalmatlan velem, pedig már vagy 6 éve nálam vannak.
A gerle más tészta, ő gyökér ahhoz hogy betaláljon a kalitkába, őt úgy kell visszatenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!