Hogyan találjak helyet a kakasoknak? SOS
Arról lenne szó, hogy van otthon 5 kakasunk, akiktől most a szüleim nagyon meg szeretnének szabadulni, én viszont nagyon szeretem őket (, akármennyire is furcsán hangzik), akárcsak a többi állatot, nagyon a szívemhez nőttek. Az a helyzet, hogy SOS-ben keresnem kéne nekik új helyet, csak nem olyan egyszerű. Nálunk a tyúkok csak tojásra vannak, nem vágjuk le őket, és ilyen helyre szeretném őket is továbbadni. Szóval: (0: Tudom, hogy semmi esély rá, de van rá mód, hogy "le lehessen őket halkítani"? ) 1: Mit csinálják? Hogyan találjak megbízható helyet? Van egyáltalán ilyen?
Cikizést, beszólogatást nem kérek, mindenkinek mást jelent egy állathoz való kötődés.
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
(Ui.: Olyasmire is gondoltam, hogy van-e olyan menhely, valami, ahol ilyen állatokat is tartanak, ilyen módon, erről tud valaki?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!