Van egy hullámos papagájom 3 hete vettük.1 hét elteltével kiengedtem repkedett . Azóta minden nap kint volt ma pedig nem jön ki. mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
nem akar kijönni kiveszem és visszaugrik a kalitkába. Eddig mindig csipogott ma pedig azt sem akarja Tegnap este is kint volt nem vettem észre hogy kint van lekapcsoltam a lámpát és repült aztán felkapcsoltam és betettem a helyére. Mi lehet az oka hogy nem akar kijönni? Beteg?2014. nov. 7. 10:01
1/3 A kérdező kommentje:
írjatok légyszi
2014. nov. 7. 10:08
2/3 anonim válasza:
Amikor elrepült a sötétben tegnap nekiment valaminek? Hallottad hogy valamin koppan? Vagy szinte egyből felkapcsoltad a villanyt ezért már akkor világos lett amikor még repült így biztonságosan landolt?
Lehet megijedt esetleg megütötte magát tegnap a sötétben így a negatív élmény miatt ma nem mert kijönni. Vagy egyszerűen csak nem volt kedve kijönni ma.
Holnap írd meg kijött-e.
3/3 A kérdező kommentje:
nem ment neki semminek csak repült egy kört aztán leszállt és felkapcsoltam a lámpát. és igen ma ki jött. köszi a válaszod.
2014. nov. 8. 19:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!