Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Milyen játékai vannak a...

Milyen játékai vannak a nimfádnak és játszik velük?

Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 16:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

én csak egy hintátt tettem be neki. mert azt olvastam (ebből nem tudom mi igaz) hogy a tükörtől meg az egyébb bolon játékoktól meghülyül a nimfa. de hinta az meg kell nekik de ha párban van akkor ugyse a játékal fog törödni.

nekem pár vastagabb ág csörkoptató ,itató,etető , meg fürdő"tál" ja ésa hinta van benn neki.

2010. jan. 25. 16:28
 2/11 A kérdező kommentje:
Szereti a fürdő tálat? Az enyém úgy veszem észre,hogy fél a víztől. Én is azt olvastam,hogy a tükör nem jó játék nekik,mert azt hiszik,hogy van egy társuk és ha kiveszed a tükröt depisek lesznek. mi is vettünk neki játékokat,de én is azt veszem észre,hogy inkább idegesíti, mint játszik vele.
2010. jan. 26. 09:34
 3/11 anonim ***** válasza:
elöször meg kell szoknia a vizet enyém is fél töle de már fürdött benn nem egyszer kell neki ugy 1 hét mig meg szokja
2010. jan. 26. 14:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Ó rendben amint melegebb lesz az idő rakok be neki vizet hátha rászok a pancsolásra. A tiéd fiú vagy lány?
2010. jan. 26. 14:43
 5/11 anonim ***** válasza:
fiú csak egy tojó kéne mellé
2010. jan. 26. 15:08
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem is fiú van, viszont panelban lakunk így a tojó nem nagyon jöhet szóba. Néha nagyon hangosan ordibál ezzel az agyunkra megy. A tiéd is ezt csinálja?
2010. jan. 26. 16:21
 7/11 anonim ***** válasza:
szokott :) mi az hogy van mikor egésznap abba se hagyja de engem kertesházban nem zavar most tervezek mellé egy tojót csak nem találok zalamegye vagy szomszédos megyékben sehol a nenten nimfát azt majd jövöre tenyészteni akarom őket
2010. jan. 26. 16:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Nagyon jól teszitek, hogy nem adtok hülye játékokat a papagájoknak, mert azzal tényleg csak megbolondulnak!

Max egy hinta elfér, de más nem! És a különböző méretű ágak is létfontosságúak, hogy minden izomzatuk meg legyen mozgatva!

2010. jan. 27. 10:59
 9/11 anonim ***** válasza:
Az enyém énekel a tükörképének. :-D Persze nem kisállatboltban vettem neki tükröt, hanem egy 100Ft-os boltban egy rendes nagy tükröt, amiben látja rendesen magát. Na azt nagyon szereti, meg mindenféle tükröt. Fiú madár... :-D Meg amit nem szabadna neki, de mindig lecsap, ha nem figyelem, a zöld növényeim, meg a kabátom plüss bélése, amit szeret csipegetni, illetve kisajátította magának az egyik kispárnámat. Tudja, mi a jó. :-D
2010. jan. 27. 23:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Ja, és vadászik a monitoron a kurzorra... :-D

Úgy, mint ez a madár -> http://www.youtube.com/watch?v=lTAqJrzLiAw&feature=related

2010. jan. 27. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!