Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Milyen játékai lehetnek 1...

Milyen játékai lehetnek 1 hullámos papagájnak?

Figyelt kérdés
Vettem 1 hullámos papagájt,de unatkozik.Nincs mivel játszania.Milyen játékokat ajánlotok?
2009. okt. 20. 12:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tükröt és valami csörgőt. Az állatkellékeseknél nagyon sok játékot árulnak madárkáknak.
2009. okt. 20. 12:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Az enyémeimnek van létra; csengő láncon, aminek a másik végére ilyen -eredetileg cicajáték-ot rögzítettem (műanyag lukacsos golyó benne egy fém csilingelő bigyó) ezt nagyon imádják, na meg persze a hinta. Meg a belógó hibiszkusz levél és takaró, meg még a fát rágcsálják. El vannak azok mindennel, kis bolondok =)
2009. okt. 20. 14:07
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Holnap az lesz az első dolgom hogy bevásároljak

2009. okt. 20. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:

Inkább neeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

Én (mint tenyésztő) ajánlom, hogy csengőt és tükröt soha, de soha ne tegyél be egy madárnak! Mert csak teljesen meghülyíti!

Nagyon furán fog viselkedni és bele is pusztulhat!

Ez főleg a hímekre vonatkozik, mert ők hajlamosak etetni a saját tükörképüket és akkor ők maguk éhen halnak!

gondolom nem szeretnél egy halott papagájjal találkozni egyik reggel!

2010. ápr. 9. 23:43
 5/8 A kérdező kommentje:

Inkább nem.

Én valami természetes alapanyagból szeretnék Szotyinak készíteni valamit.

Van valami jó tipped?

2010. ápr. 10. 11:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Ötleted
2010. ápr. 10. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:

A papagájok nagy része szeret hintázni. Te magad is csinálhatsz neki hintát!

Más elfoglaltság, hogy faágakat raksz be neki különféle helyekre és azokat rágja majd szét. És így még vitaminokhoz is jut közben és tornázik is.

Esetleg létrát is csinálhatsz, mert azon is szeretnek csüngeni.

2010. ápr. 12. 19:21
 8/8 anonim válasza:
Az én papagájomnak egész életében volt 2 tükre is.Most 6 éves és még semmi baja nem lett tőlük,csak szereti benne vakarni a fejét és beszélni nekik.Nem biztos hogy megdöglik tőle.Ez attól is függ hogy mennyit foglalkozol vele te magad.:)
2010. dec. 28. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!