Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mi a baja hullámos papagájaimnak?

Mi a baja hullámos papagájaimnak?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem két hullámos papagájt. Hazaértem beraktam őket a kalitkába. Azóta ha meglátnak egy embert ledermednek és nem mozdulnak. Ha elkezdek feléjük a kezemmel közelíteni lassan megijednek és elkezdenek össze-vissza repkedni a kalitkában, még akkor is ha mag van az ujjamon. Légyszíves segítsetek.
2014. szept. 23. 15:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen, de próbálkoz óvatosan megint benyújtani valami kaját, hátha elfogadják, ha nem, akkor még hagyd őket békén.
2014. szept. 25. 07:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Rendben, de ha benyújtom a kezem össze vissza repdesnek. Az jó hogy benyújtom a kezem, úgy hogy van rajta egy kis mag, megvárom még lenyugszanak aztán megint várok amíg rá szállnak enni?
2014. szept. 25. 20:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Ne nyújtsd be mélyen a kezed, csak tedd a kalitka elejéhez, tedd rá a magot és várj.
2014. szept. 26. 08:00
 14/17 A kérdező kommentje:
Annyit sikerült már elérnem, hogy nem félnek annyira a kezemtől a kalitkán kívül és mostmár a fürtös kölestől se félnek. Beakasztottam nekik egyet és vígan csipegetik.
2014. szept. 26. 09:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Na látod, még pár nap és már a kezedből is esznek majd.
2014. szept. 26. 14:32
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, ég mindig remegnek ha a közelükbe vagyok, ha meg benyúlok megkergülnek és össze vissza repkednek
2014. szept. 26. 16:35
 17/17 A kérdező kommentje:
Meddig kell ott tartanom a kezem kalitkán kívül hogy legalább az egyik egyen belőle?
2014. szept. 26. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!