Milyen fajta papagály ez? kepfeltoltes.hu/view/140917/20140909508_www.kepfeltoltes.hu_ . Jpg
Figyelt kérdés
2014. szept. 17. 16:56
5/8 anonim válasza:
Biztosan azért, mert papagály és nem papagáj. :-)))
6/8 A kérdező kommentje:
tényleg elírtam bocsánat a helyesírási hibáért
2014. szept. 17. 17:17
7/8 anonim válasza:
Helló
Vagy egy nagyon-nagyon fiatal nappapagáj, vagy inkább egy jandaya papagáj. Bár inkább az utolsó, mert a fiatal nappapiknak nem ilyen zöld a szárnyuk
8/8 anonim válasza:
#1 vagyok, nemertem miert lettem lepontozva mikor az egy kiba..ott Aratinga.
Lehet hogy jandaya, viszont a jandaya az Aratinga csaladba tartozik. Arrol az elcseszett keprol amit feltettel nem allapithato meg egyertelmuen hogy ez egy jandaya.
Viszont annyi faradsagot te is vehetsz hogy beirod googleba es megnezed melyik fajta Aratinga hasonlit a te madaradra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!