S. O. S! Hullámos papagáj igényei?
A tükör tényleg nem jó.
Nem muszáj 1 párt venned az is jó ha 2 hímet veszel ők is kijönnek egymással de persze az a legjobb nekik ha párban vannak.
A szelídítés sikeressége,meggyorsítása miatt jobb ha legalább az egyikőjük félstandard. A standard hullámosok nagyobbak,sajnos kevesebb ideig élnek és sokkal szelídebbek mint a normál hullámosok. A félstandard tulajdonságai a normál és a standard között van.
Az én mostani félstandard - normál hullámos párosom már a második nap félig szelíd volt(kézre állt,evett kézből) mert a félstandard mondhatni egyáltalán nem félt a kezemtől így a jóval félősebb normál hullámosra is jó hatással volt,a kezemhez csalogatta. Az előző félstandard hullámosomat ott,akkor és úgy fogtam meg amikor akartam teljesen megbízott bennem.
A probléma csak az hogy ha kereskedésből veszel nem valószínű hogy félstandardhoz jutsz mert a kereskedőknek fogalma sincs erről. Az előző és a mostani félstandardem is egy olyan kereskedésből származik ahol a kereskedő meg van győződve róla hogy nála csakis normál hullámosok vannak. A standard hullámosok kinézetre is jobban különböznek a normáloktól de a félstandard egy kezdő számára ugyanolyan mint a normál(aki tapasztaltabb ránéz a madárra és meg tudja állapítani). Ezért érdemes hozzáértő tenyésztőtől venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!