Ugye nincs baja a zebrapintyemnek?
Figyelt kérdés
Nagyon féltem, talán túlságosan is :). Mostanában egyre több tollat szed le magából, remélem csak vedlik, és nem csonkítja magát :(, mert egyébként rendben van, a szárny alatt és a fején hiányos kicsit a tolla, a fürdővizében egyre több a tollpihe, ennek így kel lennie? eddig sosem láttam tőle ezt, pedig már évek óta megvan.Barátságos kis madár, lassan 3 éve ébreszt minden nap 7kor :D. Néha vakarózik, vagy valami olyasmit, a lábával a feje körül, ez normális?, van fürdővize, szokott is pancsolni benne. Sajnos most egyedül van, a párja meghal, ezért sajnálom is mert nagyon jól elvoltak, este egy hintán aludtak , mindketten :), amióta az nincs meg a vizében alszik, vagyis pontosabban csak a lábát lógatja vele a vízbe, eddig nem volt gond belőle. Az iskola miatt sajnos nagyon kevés időm van, de ha van épp a szobámban vagyok, mindig beszélek hozza, ha van mit csináljak ha nincs. így az elmondottak alapján, lehet valami baja? csak vedlik? és miért vakarózik? :)2010. jan. 7. 19:15
11/11 anonim válasza:
nekem is van egy zebrapinty párom.vegyél neki minden képpen párt mert magányos lesz. de mielőtt beteszed mosd meg jól a kalitkát mert különben betolakodónak fogja hinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!