Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Találtam tegnap egy fecske...

LizzyRose kérdése:

Találtam tegnap egy fecske fiókát szegényt leverte a fészekből a vihar mivel kéne etetnem?

Figyelt kérdés
A vihar leverte a fészekből vagy fészkestül de csak őt találtam. Ő is egy bokor alól mászott ki csutakosan. Azt ajánlották hogy etessem macskakajával de nem tudom hogy ez mennyire jó ötlet. Ha tud valaki kérem segítsen hogy túlélhesse...

2014. júl. 1. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
kint a kertben foghatsz méheket, (rájuk lépsz amikor leszáll egy virágra), az egyik videóban azzal etettek kismadarakat, ha még nagyon picik akkor be is vizezheted a méheket az kicsiknek mégjobb
2014. júl. 1. 12:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
állatkereskedésben vegyél neki liszt kukacot, és csipesszel adogasd neki. (plsuz más apró száíritott rovaroat)
2014. júl. 1. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:
2014. júl. 1. 12:45
 4/5 anonim ***** válasza:

bővebben az etethető ételekről:

[link]

2014. júl. 1. 12:48
 5/5 anonim válasza:
0%

Fölösleges volt hazavinned, ha otthagyod az anyja valószínű etette volna, így viszont lehet, sőt valószínű, hogy éhen vagy szomjan hal nálad. Azt pedig remélem nem gondoltad komolyan, hogy egy kis madárfióka képes olyat enni, amit egy macska. Nem tudom ki mondta neked, de vagy nagyon átvert téged, vagy nagyon tudatlan (és az is tudatlan aki elhitte amikor mondták neki). Ezentúl ha madárfiókát vagy bármilyen más állatot találsz egyedül, akkor csak azzal tudsz neki segíteni, ha ott hagyod, és nem piszkálod és táncoljátok körbe 50-en, mert elriasztjátok az anyját. Ha kint éhen hal, arról nem is tudsz, de ha nálad hal meg, akkor viszont sokkal rosszabb, mert magadat tudod csak hibáztatni érte, és jogosan. Fogadni mernék rá, hogy nem sok van neki hátra, és nem azért mert leverte a vihar, hanem azért mert hazavitted. Még aki ért a madárneveléshez vagy ezzel foglalkozik, az sem viszi haza, tudja hogy kint jobb helye van.

De hogy segítsek is, tessék, itt egy link, jó részletesen nézd végig, és hajra! Legközelebb ezt a munkát spórold meg azzal, hogy nem viszed haza!

[link]

2014. júl. 1. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!