Mi lehet a nimfa papagájom baja? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kb. 1 hete elkezdett gubbasztani a nimfa papagájunk. Széklete 2 napig elég híg nyálkás, sötétzöld volt, ami időközben rendeződött. Kalickát naponta átmostam hipós vizzel, ivóvizes tartályát szintén. a kedélye most kicsit jobb, de a széklete tele van emésztetlen magvakkal. Tanácstalan vagyok, hogy ez mi és mit tegyek.2010. jan. 4. 13:15
1/3 anonim válasza:
2/3 anonim válasza:
figy nekem is nimfa papagájom van és 2.5 hónapja van nálam hipósvizzel még soha nem takarítottam ki a helyét de minden héten egy szer ki cserélem alatta a homokot. van egy pórszivóhoz hasonló gépünk csak ez nagyon forró gőzt nyom kifelé és mint tudni a gőz fertőtlenít én semmilyen vegyszert nem használok hátha az is kárt tesz. és még semmi bajja nem volt igy a papagájomnak. én még talán az ecetes vizet ajánlom hogy használd de utánna öblitsd le . ja és szerintem ne takarítsd minden nap a helyét.
3/3 anonim válasza:
Pontosabban almaecetes vizet használj itatásnak.
Amikor beteg, akkor érdemes kitakarítani, de ha kigyógyult, akkor már ritkábban!
Legyen alatta madárhomok, hogy könnyebben megeméssze a magvakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!