A fiókánk lehet hogy meghal? (Többi lent)
Van egy 3 hetes kis kecskepapagájunk. (Igazából 2 fióka van, itt csak az egyikről lesz szó)
Ő a második, aki kikelt. Viszont mintha nem fejlődne rendesen; Szerintem a lábaival baj van, nagyon széttartja őket, nem tudja behajlítani, nem tud leülni. A testvére (egy nap van köztük) már ül, vele nincs gond, rendesen fejlődik.
Mintha kevesebb lábujja is lenne; azokat se tudja behajlítani, úszó mozdulatokat végez.
A szülei kevésbé etetik, mint a másikat, ezért elkezdtük mi mesterségesen. Második alkalommal már jól fogadta a fecskendőt. Mit csináljunk vele? Etessük tovább, vagy hagyjuk meghalni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Azért ezen mindig felháborodok... mia z hogy egy állatorvos nem foglalkozik madarakkal? Állatorvos nem? Akkor azokhoz is kellene hogy értsen...
Barátnőm papagája pont egy ilyen miatt pusztult el... férges volt későn lett kezelve.
Kérdező, ha teheted, keress másik állatorvost, ha nem olvasgass neten, hátha találsz valami megoldást. Én küzdenék érte.
nem akarok senkit se megbántani de a természet ezt jobban tudja mint az emberek. az állatok az életképtelen utódokat nem nevelik, nem etetik nyilvánvaló okból: mert életképtelen, így inkább foglalkoznak az egészséges életképes utóddal.
Az emberek manapság meg pont fordítva müködnek: többet foglalkoznak a beteg életképtelen gyerekeikkel mint az egészséges, életképesekkel.
röviden: hagyjátok meghalni
3-as vagyok
4-es, igazad van, ha a józan eszemmel gondolkodok ez így helyes, de nekem nem lenne szívem sorsára hagyni szerencsétlen madarat. Neked nem lenne bűntudatod azzal a tudattal, hogy lehet hogy miattad halt meg egy fióka? :/
"6. Polyoma-vírus
Először mint madárfióka-betegséget írták le, a vírus ugyanis a fészket elhagyó fiókákat támadja meg és okozza pusztulásukat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!