Fürtösköles zöld szárát lehet adni hullámospapagájoknak?
Én még soha nem láttam a fürtöskölesnek zöld szárát.Biztos,hogy arra gondoltál? Itt egy kép a fürtöskölesről: [link]
Ennek nincs zöld szára,de ha mégis erre gondoltál,akkor teljes egésszében mehet a papagáj(ok) elé,mindegyik részét megehetik. :D
Megint én vagyok. Azt nem fürtöskölesnek hívják. :)
Szerintem adhatsz nekik belőle,bár én így még soha nem próbáltam adni a nimfáimnak.Én inkább csak csíráztatom:24 órára hideg vízbe áztatom a mageleséget,ha letelt az idő akkor alaposan átmosom,majd hagyom megszáradni.Ha "magas" és nem lapos edénybe csíráztatsz,akkor ne zavarjon meg,hogy a tetején lévő magok csírái már elszáradtak,ugyanis alul még nedves a mag,így ott tovább csírázik.Az enyémek imádják,ajánlom neked is!!!
A boltban vett fürtösből leesett magokat ültettem el..adtam nekik egy szárat tegnap este és úgy nekiestek..:)
Köszi a tippet ki fogom próbálni hátha enyémek is szeretni fogjak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!