Miért eszik ilyen sokat?
Figyelt kérdés
A madaram állandóan eszik.Ez vajon baj?2009. dec. 17. 17:37
1/7 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy állandóan eszik? Végig ott vagy melette?
Amúgy lehet, hogy éhes vagy most más kaját kap és izlik neki vagy az előző táp jobb minőségű volt és ez rosszabb és többett kell neki enni belőle.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem állandóan vagyok mellette,de amikor igen akkor állandóan eszik.Semmilyen új tápot nem kap mert még csak 13 napja van meg.
2009. dec. 18. 14:17
3/7 anonim válasza:
Lehet, hogy ahonnan vetted ott más tápot kapott és ebből most többet kell neki enni. Kérdezz meg egy állatorvost. Lehet, hogy van valami a beleivel.
4/7 anonim válasza:
Sztem nem baj, mert a madarak nem eszik túl magukat (magból), csak ha nekik nem való dolgokkal tömik őket, híznak el. (csoki, chips, stb.)
Ha rendszeresen röpteted, nem lesz semmi baja.
5/7 A kérdező kommentje:
Jó is a röptetés,de még csak 2 hete van nálam és ha kiengedném nem repülne vissza.
2009. dec. 19. 13:12
6/7 anonim válasza:
Hát, én max. egy hét múlva már kiengedném, a madárnak a repülés az életeleme. Ha meg éhes, _úgyis_ visszamegy. Az idő Neked dolgozik. :)
7/7 A kérdező kommentje:
Igen csak az a baj hogy be tud szállni a szekrénysor mögé,de onnan már nem tud kijönni.
2009. dec. 22. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!