Milyen az élet egy hullámos papagájjal?
Gondolkodom azon hogy vegyek egyet :) Lenne pár kérdésem:
Mennyire hangosak? Ha kiengedem összevissza fog kakilni a lakásban amerre épp repül? Mennyire viseli meg a környezetváltozás pl ha elutazom és átviszem mondjuk anyukámhoz hogy vigyázzon rá, akkor nem lesz depressziós, nem kap sokkot az idegen embertől, stb? Olvastam hogy sokat kell vele foglalkozni, de ez mit jelent azonkívül h beszélni tanítom?
Reggel 8 körül megyek el dolgozni és kb 6-ra érek haza ennyi időt azért gondolom kibír egyedül nem kell neki pár. De ha akarok mégis mellé másik hullámost, akkor először egyet vegyek és szelídsem meg, tanítsam meg beszélni, utána vegyek másikat, ugye? Olvastam hogy ha egyből párban vesszük őket akkor nehezebb szelidíteni és tanítani. Mit lehet megtanítani egy hullámosnak? Olvastam hogy nagyon játékosak. Mivel játszanak? Én mit tudok játszani egy papagájjal? Egyáltalán lehet vele, vagy csak tegyek be neki játékokat a kalitkába és nézzem hogy játszik? :)
Tudom sok a kérdés, sosem volt még madaram, azonkívül az összes létező háziállatom volt már. :) Köszi a válaszokat előre is!
Köszi a válaszokat! Utolsó, a labdás nagyon cuki lehet :))))
Tenyésztőtől véve nem szelídebbek mint az álletkereskedéses társaik? Vagy ez a személyiségüktől függ? Kiskorukban lehet látni melyik lesz szelídebb, játékosabb?
Ami kimaradt az előző válaszokból:
Rengeteg kell takarítani utána. Nem csak a lakásban elpottyantott ajándékokat, hanem a kalitkát és annak környékét is.
AMúgy nagyon meg lehet őket szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!