Hányszor kell megugornia a kakasnak egy tyúkot ahhoz, hogy fias legyen a tojása? Illetve ha sikeres volt annak milyen jelét adja?
Figyelt kérdés
Teljesen kezdő vagyok a téren...idáig csak nyulakat tartottam.
A csirkéknél is többször kell megugorniuk egymást valamint ha sikeres volt az akció akkor annak milyen jelét adja? pl: leesik oldalra?
2014. febr. 27. 21:51
1/5 anonim válasza:
Ha "fias" a tojás, akkor a tyúk elkotlik, egy helyre fog tojni, azokon ülni fog, csak enni-inni száll majd le a fészekről :) más jele nemigen van :D
2/5 kacér78 válasza:
Nemcsak akkor üli meg a tojásokat ha fias,sajnos akkor is ha nem az.Amúgy elég egyszer ,,megugrania,,.Nem esik sehova,végigkergeti a kakas a tyúkot az udvaron ha eléri ráugrik,ha végez leugrik és megy tovább.Persze van olyan tyúk aki úgy gondolja hagyom magam elöbb szabadulok,na őt nem kergeti végig az udvaron,azt helyben lerendezi.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
És ha egyszer megugorta akkor utána a tyúk mennyi ideig fog fias tojásokat tojni?
2014. febr. 28. 21:10
4/5 muthinho válasza:
Hát én úgy tudom, hogy 14 napig a megtermékenyítés időpontjától számolva fiasak a tojások.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. márc. 8. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!