Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Két hullámos papagájom alá...

Két hullámos papagájom alá mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Már kipróbáltam az újságot, homokot, faleveleket de egyiksem vált be igazán, mit ajánlotok?
2009. nov. 29. 14:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek és a 19:54-es medvének:

Azt raktok alájuk amit akartok, engem aztán nem érdekel, csak a madarakat sajnálom, hogy abban a hü....e forgácsban kell lenniük.

Tudni illik, hogy a hullámos Ausztráliából származik. és szerintetek mi van ott a talajon, faforgács? Na ennyit erről!

Ui: Attól, hogy költenek és te úgy látod, hogy megvannak a forgácsban is, nem biztos, hogy úgy is van.

Végül is a legigénytelenebb papagájok, ezért rakhatunk be alájuk akár szikladarabokat is, nem?

Rakj alá homokot!!! És vágd el az eremet!!!

Csak egy sza...os papagájtenyésztő vagyok kb 8 éve, úgyhogy ne hallgass rám...

2009. dec. 6. 10:03
 12/17 A kérdező kommentje:

Kedves szaros papagájtenyésztő. Választ vártam, intelligens emberek módjára, nem pedig fellengzős, nagyképű idenyögött szavakat. Köszönöm, hogy írtál. Mint már a kérdésben is említettem nem vált be a homok, van külön etetőben, ami szerintem tökéletesen megfelel, akkora helyen vannak, hogy nem győzném fizetni a homokot, mert egy-két zacskó alig ha fedné be az aljzatot.

Jut eszembe, Ausztráliában madár homok van alattuk?

2009. dec. 6. 11:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Gondolkodj logikusan és úgy válaszolj, mielőtt ekkora oktondiságokat írsz.

Először is egyértelmű, hogy nem madárhomok van alattuk Ausztráliában, miért szerinted igen? :D

Másodszor pedig nem kell több centis homokréteg, csak épp egy leheletnyi, hogy könnyen lehessen takarítani.

De, ha nekem nem hiszel, akkor menj el egy tenyésztőhöz és kérdezd meg tőle, hogy mit jó alájuk rakni.

(Komolyan mondom, hogy nem is érdemes szenvedni némelyik kérdezőnél, mert úgyse fogadják meg a tapasztaltabbak tanácsát. De akkor meg minek kérdezősködnek??? Kérdezem én!!!)

2009. dec. 6. 12:56
 14/17 A kérdező kommentje:
"Tudni illik, hogy a hullámos Ausztráliából származik. és szerintetek mi van ott a talajon, faforgács? Na ennyit erről! " Ezt írtad, azért kérdeztem vissza, szerintem egyértelmű. Nagyon köszönöm a válaszodat,de ha látnád a hatalmas helyüket te sem mondanád,hogy győzzem anyagilag a homokot.
2009. dec. 8. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Miért mekkora helyen vannak? Erről még semmit sem mondtál!

Amikor ebben az időszakban nekem a téli röpdéjükben vannak, akkor természetes, hogy nem rakok alájuk semmit, hisz túl sok lenne pénzileg is (ahogy írod) és a takarításban is.

Csak simán oda "tojnak" a "padlózatra" és időnként feltakarítom. Ha száraz a helyük, akkor nehezen kapnak el fertőzést, de, ha vizes, nedves, akkor érdemes hipós vízzel leönteni, hogy a kórokozók elpusztuljanak!

Ezt száraz helyen is kell alkalmazni néha.

Nekem csak a tenyészkalitokban van alattuk homok, mert a takarítása hosszas és nehézkesebb, mint egy egyszerű röpdének.

2009. dec. 9. 17:00
 16/17 anonim ***** válasza:
Csibét.
2010. aug. 13. 15:09
 17/17 anonim válasza:
Viszonylag olcsó, és nálam bevált. Veszek a papírüzletben olcsó csomagolópapírt, beleszabom a fiókba, és két, három naponta kidobom. Két hullámos lakik nálam, ezért viszonylag sűrűn cserélem a papírt. Más, pl. maradék tapéta baloldala is megfelelő.
2018. ápr. 15. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!