Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Két hullámos papagájom alá...

Két hullámos papagájom alá mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Már kipróbáltam az újságot, homokot, faleveleket de egyiksem vált be igazán, mit ajánlotok?
2009. nov. 29. 14:57
1 2
 1/17 anonim válasza:
Homokot érdemes a madarak alá tenni, nem csak higiéniai szempontból, hanem azért is, mert időnként felcsipegetik a homokot, ami kedvezően hat a bélműködésükre, sőt szükséges is.
2009. nov. 29. 16:58
 2/17 A kérdező kommentje:
Van külön homok betéve nekik amit csipegetnek, különben sem másznak le az ágakról soha. Valami ötletet várok, hogy mi jó alájuk ezeken kívül.
2009. nov. 29. 18:04
 3/17 anonim válasza:
Én a kis hullámosom alá, valami csemegét teszek: alma, sárgapépa, salátalevél. De leginkább az üllőrúdon, hintáján szeret üdögélni!
2009. nov. 30. 11:20
 4/17 kalmangabor ***** válasza:
Én faforgácsot rakok alájuk. Kicsit szemetes ugyan, de nem jár annyi porral, mint a homok. Bár igaz, hogy kell az emésztéshez.
2009. nov. 30. 14:56
 5/17 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek:

Attól, hogy te nem látod őket lemenni, simán megteszik, amikor nem vagy ott!

És a homok a legjobb alájuk! Más nem!

2009. nov. 30. 19:45
 6/17 kalmangabor ***** válasza:
Én 4-5 éve a faforgácsot használom. Semmi bajuk tőle, emésztés rendben /persze megfelelő eleséggel+kiegészítők/, fiókákat is neveltünk így. Rosszul csinálom, 19:51?
2009. nov. 30. 20:06
 7/17 kalmangabor ***** válasza:
19:45. Bocs!
2009. nov. 30. 20:07
 8/17 A kérdező kommentje:
Ne nyissatok vitát. Mint már mondtam: Van homok külön tálban, ha még egyszer valaki leírja,hogy mennyire fontos akkor felvágom valakinek az erét :D A kérdésbe beleírtam,hogy NEM AKAROK HOMOKOT RAKNI ALÁJUK. más tippeket várok. A faforgácsos ötleteket köszönöm.
2009. nov. 30. 21:20
 9/17 anonim ***** válasza:
En reklamujsagokat hasznaltam, mivel arrol nem jon le az olom. Es minden nap csereltem, igy semmi bajuk nem volt.
2009. dec. 1. 10:21
 10/17 anonim ***** válasza:
Az ujság be szokott válni de ha nem nem baj!Lehet hogy hülyeség de a macskaalom jó alá beszivja a nedvességet!Mi is azt teszünk madaraink alá és jó!:D
2009. dec. 2. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!