Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mit tegyek a papagájommal?...

Mit tegyek a papagájommal? MEGŐRÜLÖK!

Figyelt kérdés
Kb.3-4 hónapja vettük, nagyon aranyos volt nem ordított csak csicsergett édesen azonban kb. 1,5-2 hónapja folyamatosan ordít. Akármit csinálunk vele ordít. Ha letakarom, kirakom az erkélyre ordít. Ha kiengedem támad a kezünknek. Azt mondták majd elmúlik párosodni akar egy pár hét és túl lesz rajta. De ő már nem pár hete csinálja! Most költözünk új lakásba és nem szeretném ha az összes szomszéd jönne,hogy ordít a papagáj viszont sajnálnék tőle megszabadulni (ajándékozás, eladás stb.)! Mit tegyek vagy mi lehet a baja?
2009. nov. 28. 09:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül van. Vegyél neki párt, papagájt nem lehet egyedül tartani.
2009. nov. 28. 09:32
 2/13 anonim válasza:
76%
09:32vel egyetértek
2009. nov. 28. 09:54
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Add a macskának:D nyugi csak vicc volt:). szerintem is jobban érezné magát, ha nem lenne egyedül!!! párt neki!
2009. nov. 28. 12:37
 4/13 anonim ***** válasza:
69%
Elég időt szánsz rá?
2009. nov. 28. 14:11
 5/13 anonim ***** válasza:
52%
ha nagyon zavar,takard le egy lepedővel v valamivel a ketrecét ami szellőzik és nem fog karatyolni nekem be vált:D
2009. nov. 28. 14:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Hiába takarom le akkor is ordít. Nem szeretnék neki párt venni, mert akkor ketten csinálnák ugyanezt az ordítást. Szerintetek mi lehet nála ez? A párzási időszakra gondoltam,de mondom már kb. 1,5-2 hónapja tart az ordítás időszaka.
2009. nov. 28. 15:42
 7/13 anonim ***** válasza:
75%
figyi lehet ki akar jönni a kalitkábol nem árt minden nap ki engedni a szobába repülni. enyém azért szokott hangoskodni ha ki akar jönni repülni de minden nap kinn van. vagy nem tudom lehet nem tetszik neki valami a kalitkában .
2009. nov. 28. 20:59
 8/13 anonim ***** válasza:
69%
én vagyok az 20:59 ja és igen legyél vele napi 1 órát legalább de aza jo ha mindig lát embereket meg szeliditsd meg . enyém pl 1.5 nap után nagyon szelid lett :)
2009. nov. 28. 21:01
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, hogy a papgáj megbolondul egyedül. Számtalan egyedül tartott papagájt láttam, üvöltöztek tépték a tollukat, ugráltak egész nap. A kettő együtt nem kétszer ennyi zaj, hanem sokkal nyugodtabbak. Nem unatkoznak, elcsevegnek egymással.
2009. nov. 28. 21:01
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

Milyen papagájról van szó?

Az írásból, mintha egy nimfáról beszélnél.

A nimfa hímek 3 hónapos korukban elkezdenek füttyögni, majd későb éneklésbe megy át. Így gyakorolnak.

Nagyon hangosak és egész nap csinálják.

Már máshová is leírtam ugyanezt!

Vagy megtűröd, vagy elajándékozod! Más választásod nincs.

Ha lenne párja, akkor kevesebbet énekelne, de nem szűnne meg teljesen!

Vagy cseréld el hullámosra, ami nem olyan hangos!

2009. nov. 28. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!