Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mennyi idősen kezdi el a...

Mennyi idősen kezdi el a "CSIRIPELÉST" a tojó és a hím nimfa papagáj?

Figyelt kérdés
van egy 3 hónapos nimfám és elvileg a hím 3 hónaposan kezd el csiripelni mikor a papagájommal vagyok csöndbe van meg játszik hintán eszik iszik igy levan ha ki engedem kalitbol vállamra jön meg repked de ha nem vagyok vele akkor meg csiripel ha fütyüöl neki másik szobábol vissza fütyül.
2009. nov. 27. 20:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyi idősen a hím már elkezd énekelni is. A tojó nem énekel. Szeresd őket nagyon, az enyém már 14 éves, és rengeteg örömet szerzett már!!
2009. nov. 27. 21:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Na végre egyetlen egy jó válasz az egész fórumon!

Gratulálok az előttem szólónak, hogy tisztában van azzal, hogy mikor kezd el énekelni a hím nimfa és, hogy a tojó nem énekel!

2009. nov. 28. 22:17
 3/4 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat akkor az enyém ezek szerint HÍM elég sokat csiripel :)és nem zavaró hanem tökjó hangokat ad ki :D
2009. nov. 29. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs mit!

Újabb kellemes csalódás ért, hogy valakit nem zavar a hím hangja!

Nagyon örülök ennek!

2009. nov. 30. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!