Miért bukja vissza az ételt a papagájom?
Fél éves nagysanyim van, eddig nem csinált ilyet. Egy-két hete volt az első, azóta 2x volt még hogy visszajött a kaja neki. Víz meg szotyi.
Először arra gondoltam talán azért mert kiugrálta magából. Eszik repül bohóckodik közbe azt megint eszik. De bent a kalitkába még nem fordult elő. Étvágya nagyon jó, kedve szintén. Remélem nem beteg. Mitől lehet???
Szerintem udvarolni akar.Nem tudom mennyire vagy jártas a papagáj tartásban.
Ha párban vannak, akkor úgy udvarolnak egymásnak, hogy visszaöklendezik a magokat, s etetik egymást.
Nekünk 3 hullámos van, 2 tojó és 1 hím. Főleg a hím szokta csinálna a 2 tojónak, de olyan is előfordult már, hogy egyik tojó etette a másikat.
Valószínűleg a te papagájod is ezt akarja csinálni, de mivel nincs párja, így nem tud kinek udvarolni ezzel a szokással.
Nagyon szívesen!:)
Ha nincs más tünete, akkor semmi baja nincs.
Pl. gyengeség, étvágytalanság, gubbasztás
Azért nem csinálta eddig, mert szerintem most lett ivarérett!Eddig még kicsi volt az udvarláshoz.:):):)
Sajnos mi már veszítettünk is el papagájokat betegség miatt. Igaz azoknál mi voltunk a 2.gazdájuk, s a tojó valószínű már betegen került hozzánk, s hiába mentünk állatorvoshoz, mindig visszatért nála a légúti betegség.
Egyébként miért csak 2-3 évesen akarsz mellé társat?
Akkor elnézést, ha rosszul írtam az udvarlásos dolgot. Nekünk hullámos van, s automatikusan ezt írtam!:)
Viszont a lényeg ahogy olvasom, hogy nem beteg,hisz nincs más tünete.
Szobatisztaságra hogy szeretnéd nevelni?Ez engem is érdekelne!:)
Én innen vettem az ötleteket a szobatisztaságra neveléshez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!