Valaki lelkiismeretes papagájtartó?
Van egy fiatal, kék, hím papgájunk. Meghalt jópár hónapja a párja, aki idős volt. Anyu nem nagy állatbarát és nem akar mellé újat. Én sajnálom, hogy egyedül van, és nem is foglalkozom vele annyit megérdemelne.
A kérdésem az lenne, hogy nincs itt valaki, aki szeretné örökbefogadni és igazából foglalkozni vele?
Kispesti vagyok, de szívesen elmegyek én is valameddig.
19/L
Milyen papagájról van szó? Hullámosról?
Én színtenyésztek a hullámosoknál és csakis a kék színű érdekelne!
Bent tartod, vagy kint?
Szia!
Hullámos, igen. És bent tartom, mármint lakásban. Mit jelent az, hogy színtenyészed? És csak emiatt kellene, vagy kiengednéd repülni, meg foglalkoznál is vele? Rossz kezekbe nem szeretném adni.
A színtenyészet azt jelenti, hogy egy féle színre koncentrálok és csak olyan madarakat tenyésztek, amik ilyen színűek, de ez nehéz dolog.
Én a kék és a fehér színűeket akarom tenyészteni.
És mivel nem kicsi kalitkában lesz, ezért nem fogom kiengedni.
Ilyenkor télen egy röpdében vannak a hullámosok, ahol sokat mozoghatnak, nyáron tenyészidőszakban egy 50cmX50cmX50cm-es kalitkában költenek, ami tökéletesen elég nekik arra a pár hónapra!
Ez azért fontos, mert így nem keverednek a párok és tudom követni a generációkon a színeket!
Én szívesen befogadnám őt, ha te is úgy érzed!
Keress meg privát e-mail-ban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!