Lelkiismeretes, jó állatorvos Budapesten?
Állatorvost szeretnék cserélni, és tanácsokat szeretnék tőletek kérni, hogy ti kihez jártok a kutyáitokkal?
Olyan orvost keresek, aki lelkiismeretes, alapos és komolyan veszi a munkáját.
4. kerület még:
pálya utcai állatdoki, dr barkó dániel és dr herth lászló.
vetés u.82.
kedvesek, segítőkészek.
Én is újpesti vagyok. Nekem a pálya utcai rendelő elég lehúzósnak tűnt :S
Bármivel mentem, mindig csomó pénzt hagytam ott...egyszer leszakadt a kutyám körme, és csak annyit tudtak vele tenni, hogy bekötötték+ belenyomtak egy injekciót (azóta sem értem, hogy az mi volt, vagy miért kellett) Egyébként semmi baja nem volt, nem vérzett, már ott volt alatta az új köröm. És ez 6.500 forint volt.
Aki még nagyon szimpatikus, az a Mancsok állatorvosi rendelő (Csikós Györgynél voltunk 1x)
Ha előre tudod, hogy mentek, akkor érdemes odaszólni telefonon, és időpontot egyeztetni, mert sokan szoktak lenni.
Picit odébb vannak, de nincs nagyon messze a négyből: [link]
Jól felszerelt, normális rendelő, kedves jóindulatú orvosok.
Én őket csak ajánlani tudom, bár kicsit messze van tőled :D Azért gondoltam beírom, mert csinálnak mindenféle speckó kezeléseket is, nem azt mondom, ne legyen rá szükséged, de ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!