Magyarországon milyen helyeken található holló?
Figyelt kérdés
Pl. milyen városokba?2013. nov. 23. 14:13
1/10 anonim válasza:
Nem igazán város-lakó madár, inkább kint a határban, erdőkben-mezőkben él. Télen ha megjelenik a városok fáin, azt jelenti, hogy a hőmérséklet egy-két napon belül a mínusz 16-20 fok körül lesz.
A Tiszától keletre egész biztosan minden megyében, és igen hideg időben télen szinte minden településen megtalálhatóak.
2/10 anonim válasza:
Fehérvár mezős határában elég sok van :-)
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
"Magyarországon befogását és fogva tartását a törvény tiltja! Fogságban tartása megfelelő engedélyek nélkül jogi következményekkel járhat".
5/10 anonim válasza:
1-es vagyok!
Nem veszitek észre, hogy ugyanazt a linket szedtétek le a Wiki-ről mint én???
Akkor miről beszéltek?????
6/10 anonim válasza:
Nem árt az ismétlés, a kérdező nem tudja, hogy a varjú nem holló, csak hasonlít rá...
7/10 anonim válasza:
Persze, hogy nem ugyanaz!
De ha elolvasod, elolvassa a felpakolt linkeket, mindkettő ugyanazon "madárfajhoz" tartozik, ezért is nagyon könnyű összetéveszteni őket.
8/10 A kérdező kommentje:
Először is..tudom hogy nem lehet hollót tartani :D...nem is az volt a kérdés,csak hogy hol láthatok hollót állatkerten kívül pl..mivel imádom a madarat,szerintem gyönyörű és szívesen fotóznám őket,mivel elvileg nem nagyon repülnek el az embertől,kb. szemtelenek is :D bár lehet rosszul tudom..namind1,fotózás miatt érdekel..és igen tudom hogy mi a különbség a varjú és a holló között...varjúból látok eleget pesten ;)
2013. nov. 30. 13:06
9/10 anonim válasza:
Pesten láthatsz elég dolmányos varjút, amelyik nagyon szemtelen madár. Vetési varjú télen érkezik rengeteg, mert ezek északiak, lopják a maradék diót a fáról és a fa villanyoszlopok tetején eszik, a héját az ember fejére dobálva. Hollók közül régebben (vagy 20 éve) az állatkertből szabadon engedettek voltak szelidek, a szabadban élők nem azok. Figyeld a korrogó hangot, ahol azt hallod többször is, ott lesd meg őket. Fészeknél vigyázz, nagyon agresszívek lehetnek.
10/10 anonim válasza:
Észak-Magyarországon, erdőkben, elég magasan (pl.a Bükkben) megtalálod a hollókat. Bükkösökben biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!