Van két nimfa hím papagájom 2-3 évesek kapok hozzájuk tojód de azok idei madarak. Lehet valami baj vagy elfogadják egymást?
Figyelt kérdés
Várható e, hogy bántják egymást? Todom nem lesznek rögtön nagy barátok.2013. nov. 16. 12:10
1/2 anonim válasza:
Nekem jelenleg 10 nimfapapagájom van, és az újakkal sosincs semmi bajuk a régieknek. A legrégebbi, 6 éves hímemnek sincs semmi baja az új tojókkal. Tehát el fogják fogadni egymást.
2/2 anonim válasza:
Az ivarérett hímek lehet hajtják majd a fiatal tojókat és lesznek balesetek..Nekem elég sok nimfám van együtt nagy helyen így nincs baj akkor sem ha beteszek még egy újat, de most legutoljára 2 énekessel jártam meg...egy kalitkába betettem egy ivarérett hím mellé egy idei tojót..kibírták kb 2 napig és a hím véresre verte a tojót már "többet akart a kislánytól" akinek ez nemtetszett..így ugyanez lehet probléma a nimfáknál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!