Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Van két nimfa hím papagájom...

Van két nimfa hím papagájom 2-3 évesek kapok hozzájuk tojód de azok idei madarak. Lehet valami baj vagy elfogadják egymást?

Figyelt kérdés
Várható e, hogy bántják egymást? Todom nem lesznek rögtön nagy barátok.

2013. nov. 16. 12:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem jelenleg 10 nimfapapagájom van, és az újakkal sosincs semmi bajuk a régieknek. A legrégebbi, 6 éves hímemnek sincs semmi baja az új tojókkal. Tehát el fogják fogadni egymást.
2013. nov. 17. 15:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Az ivarérett hímek lehet hajtják majd a fiatal tojókat és lesznek balesetek..Nekem elég sok nimfám van együtt nagy helyen így nincs baj akkor sem ha beteszek még egy újat, de most legutoljára 2 énekessel jártam meg...egy kalitkába betettem egy ivarérett hím mellé egy idei tojót..kibírták kb 2 napig és a hím véresre verte a tojót már "többet akart a kislánytól" akinek ez nemtetszett..így ugyanez lehet probléma a nimfáknál is.
2013. nov. 18. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!