Mi legyen a verébbel?
Az előbb a cicám megfogott egy verebet, és behozta a házba. Nagy nehezen sikerült elvenni tőle. Úgy látom csak a szárnya és az egyik lába sérült, de próbálna repülni, tehát nagy baja nem lehet.
A szüleim azt mondták,hogy dobjam ki az udvarra, mert sok van belőle, de én nem tudtam megtenni. Most beletettem egy nagy dobozba, és lerácsoztam a tetejét. Madárkajám nincs itthon, csak hörcsögtáp. Mit adjak neki enni??? Túl fogja élni?
A madár fiatal még szerintem, és hím.
Igen,tudom,hogy ajándéknak szánta,de fel sem tűnt mikor behozta,csak mikor bejöttem,akkor láttam,hogy valami fut és utána a macska. Azt hittem, hogy az egyik hörcsögöm szabadult ki,de aztán meghallottam ahogy sipákolt,és tudtam,hogy veréb.
Tiszta toll lett minden.
Először a madárkát akartam elkapni a cica előtt, de aztán a cicát kezdtem el "kergetni",aki meg a madár után szaladgált. De szerencsére a cicát sikerült elkapni, és kizártam a konyhából, addig meg megfogtam a madárkát.
A kezembe tök nyugis volt, nem is akart elrepülni,csak mikor a cica rányávogott...
Most néztem meg, valószínűleg az egyik szemébe belekapott a cica,mert nem nyitja ki. De éber, és figyel. Talán ez jó jel...
Csináltam róla képet is.
Forgács van neki betéve a dobozba, mert most a hörik miatt ez van itthon. Kis tálkába tettem enni,inni plusz a forgácsba beletettem egy ülőrúd szerű ágat,hátha ráül.
Köszönöm a kedves szavakat:)
A madárka jól érzi magát, alig lehet megfogni a dobozban:)
Repülni még nem tud,de persze egy nap alatt nem is gyógyul meg.:) De vigyázok Rá:)
lehet h nem lesz jó a szeme-sajnos-de sztem nagyon-nagyon aranyos!(K)
Állatdokinál voltatok?
Sziasztok! A madárka remekül van, nagyon jól repül,alig lehet elkapni(nem szelidítettem). Holnap azt hiszem el is engedem...
A szeme is reményen felül helyre jött,lát vele.
igen mi volt?
engem is nagyon érdekel!
olyan jó látni, hogy vannak ilyen jó emberek, akik ennyire szeretik az állatokat és segít nekik :)
sajnos igen kevés ember van ilyen :(
de a madárka nagyon aranyos :)
gratulálok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!