Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mi legyen a verébbel?

Mi legyen a verébbel?

Figyelt kérdés

Az előbb a cicám megfogott egy verebet, és behozta a házba. Nagy nehezen sikerült elvenni tőle. Úgy látom csak a szárnya és az egyik lába sérült, de próbálna repülni, tehát nagy baja nem lehet.

A szüleim azt mondták,hogy dobjam ki az udvarra, mert sok van belőle, de én nem tudtam megtenni. Most beletettem egy nagy dobozba, és lerácsoztam a tetejét. Madárkajám nincs itthon, csak hörcsögtáp. Mit adjak neki enni??? Túl fogja élni?

A madár fiatal még szerintem, és hím.

2009. nov. 8. 18:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
én elvinném egy állatorvos dokihoz megnézetni hddel az nem kerül semmi be nyugi én is állat bari vok már sok denevérnek megmentettem az életét. nem lehet nagy baja. a macska meg nem hiszem hogy szétcincálta volna mert azt ilyenkor azért csinálják ezt mert ők igy mutatják meg hogy mennyire szeretnek ha zsákmányt hoznak
2009. nov. 8. 19:49
 12/24 A kérdező kommentje:

Igen,tudom,hogy ajándéknak szánta,de fel sem tűnt mikor behozta,csak mikor bejöttem,akkor láttam,hogy valami fut és utána a macska. Azt hittem, hogy az egyik hörcsögöm szabadult ki,de aztán meghallottam ahogy sipákolt,és tudtam,hogy veréb.

Tiszta toll lett minden.

Először a madárkát akartam elkapni a cica előtt, de aztán a cicát kezdtem el "kergetni",aki meg a madár után szaladgált. De szerencsére a cicát sikerült elkapni, és kizártam a konyhából, addig meg megfogtam a madárkát.

A kezembe tök nyugis volt, nem is akart elrepülni,csak mikor a cica rányávogott...

2009. nov. 8. 19:56
 13/24 A kérdező kommentje:

Most néztem meg, valószínűleg az egyik szemébe belekapott a cica,mert nem nyitja ki. De éber, és figyel. Talán ez jó jel...

Csináltam róla képet is.

Forgács van neki betéve a dobozba, mert most a hörik miatt ez van itthon. Kis tálkába tettem enni,inni plusz a forgácsba beletettem egy ülőrúd szerű ágat,hátha ráül.

[link]

[link]

2009. nov. 8. 20:16
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
jajj de jó kis helyet csináltál neki, hát igen a szeme, de ettől még élhet. Vigyázz rá, jó olvasni ilyen emberről mint te.
2009. nov. 8. 23:09
 15/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves szavakat:)

A madárka jól érzi magát, alig lehet megfogni a dobozban:)

Repülni még nem tud,de persze egy nap alatt nem is gyógyul meg.:) De vigyázok Rá:)

2009. nov. 9. 18:27
 16/24 A kérdező kommentje:
Ha a szeme nem gyógyul meg, akkor is élhet teljes életet? Jelenleg ha a beteg szeme felől akarom megfogni,nem veszi észre.
2009. nov. 9. 18:42
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

lehet h nem lesz jó a szeme-sajnos-de sztem nagyon-nagyon aranyos!(K)

Állatdokinál voltatok?

2009. nov. 10. 14:13
 18/24 A kérdező kommentje:

Sziasztok! A madárka remekül van, nagyon jól repül,alig lehet elkapni(nem szelidítettem). Holnap azt hiszem el is engedem...

A szeme is reményen felül helyre jött,lát vele.

2009. nov. 13. 20:25
 19/24 anonim ***** válasza:
81%
Nah mi volt?
2009. nov. 14. 18:22
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

igen mi volt?

engem is nagyon érdekel!

olyan jó látni, hogy vannak ilyen jó emberek, akik ennyire szeretik az állatokat és segít nekik :)

sajnos igen kevés ember van ilyen :(

de a madárka nagyon aranyos :)

gratulálok Neked!

2009. nov. 14. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!