Mi legyen a verébbel?
Az előbb a cicám megfogott egy verebet, és behozta a házba. Nagy nehezen sikerült elvenni tőle. Úgy látom csak a szárnya és az egyik lába sérült, de próbálna repülni, tehát nagy baja nem lehet.
A szüleim azt mondták,hogy dobjam ki az udvarra, mert sok van belőle, de én nem tudtam megtenni. Most beletettem egy nagy dobozba, és lerácsoztam a tetejét. Madárkajám nincs itthon, csak hörcsögtáp. Mit adjak neki enni??? Túl fogja élni?
A madár fiatal még szerintem, és hím.
Sztem adj neki magvakat,esetleg vegyél a botban tápot.Egy kis tálkában adj neki vizet is.
Jobbulást a madárkának.
pusszancs
Adj neki a hörcsög magjaiból meg vizet, aztán ahogy javul tedd olyan helyre, ahol a macska nem éri el, hadd repüljön.
Pusszantás a madárkának:D
te meg jófej vagy
Köszönöm a gyors választ.
Rendben veszek neki holnap, de minek valót?(pinty,papagáj?)
Adtam neki vizet, meg a hörik kajájából szedtem ki búzát meg napraforgót. Az most jó?
Azis igaz. Hát majd megkérdezem az eladót. Remélem enni is fog,bár most elég ijedt,ami érthető is.
Köszönöm a válaszokat!
Épp tollászkodik, tehát annyira nagy baja nem lehet. Sok madárkát mentettem már - több kevesebb sikerrel.
Ismerősök szerint kóros az állatbarátságom. De nem tehetek róla, és nem is teszek ellene sem semmit. Nekem így jó.
17/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!