Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mennyibe kerül egy hullámos...

Mennyibe kerül egy hullámos papagáj?

Figyelt kérdés
Állatkereskedésből mennyibe kerül? Illetve hím vagy a nőstény a jobb választás?
2013. aug. 21. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
2000 felett vannak. Hímet ajánlanék.
2013. aug. 21. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:

3000-4000 Ft

De én nem vennék a helyedben, sík hülye állatok, a verebek okosabbak. Tapasztalatból beszélek, nekem is volt egy, amíg meg nem ette a kutyám.

2013. aug. 21. 22:35
 3/4 anonim ***** válasza:

A második nagyon buta...

A hullámos papagájok rakoncátlan kis bohócok, akikkel sokat kell foglalkozni. Sok-sok türelemmel imádni fogják a gazdájukat, a kezedre ülnek, adnak puszit és egyszerű logikai játékokat simán megoldanak. Az én egyik hullámosom pár hónap alatt még beszélni is megtanult, azóta folyamatosan tanulja az új szavakat, már 20 felett jár, pedig egy éves sincs még. Remek kis élőlények, akik mellett egy napot sem tudsz unatkozni.

2000 felett vannak mindenütt, de én nem ajánlanám, hogy állatkereskedésből vegyél. Keress fel egy tenyésztőt, ők jóval olcsóbban adják, biztosítanak arról, hogy fiatal és egészséges madarat vigyél haza. Kezdetnek hímet ajánlanék, de később mindenképpen vegyél neki egy társat, az ő neme mindegy. De csak akkor vegyél, ha tudsz velük kellő időt foglalkozni és van türelmed kézhez szoktatni!

2013. aug. 22. 11:02
 4/4 Kovács.Dávid.hullám válasza:
1000 forint faluhelyen ! attól függ hol laksz vagy álklatk kereskedésbe 1500 2000 max
2013. aug. 22. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!