Lecsoka98 kérdése:
Hullámos papagáj szelídítése (többi lent)?
Figyelt kérdés
2 kérdésem lenne,hogyan lehet egy hullámos papagájt megszelídíteni? Hogyan és mivel jutalmazzam ha mondjuk valami jót csinál?2013. aug. 13. 18:45
1/5 Laczko Jáno válasza:
Én már csináltam ilyet kicsit hülyén hagzik mutagost el mit csináljon és meg fogja csinálni ha jo csinálja adj neki egy darab gilisztát be fog válni (több ször csináltam)
2/5 Laczko Jáno válasza:
haol tarod házba pl ot ereszd el és tecik neki hely akk visza fog szálni a kalitkába csak fel kell mérnei terepet és utana meg fog nyugodni
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ,de milyen az a giliszta? Mármint egy igazi gilisztát adjak neki?
2013. aug. 14. 20:18
4/5 BorosBalázs válasza:
adj inkabb alamt neki mert akk tudja hogy jot csinalt
5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2013. aug. 16. 06:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!