Hullámos papagájomnak párt?
Van egy lassan 7 éves hullámos papagájom és arra gondoltam hogy hozok neki egy párt csak nem tudom hogy össze tudnának e szokni, ebben kéne segítenetek!?
Előre is köszi!
Szerintem inkább már ne kísérletez vele. AZonos neműeket ne zárj össze, és nem könnyű a neműket megállapítani. Nekem az állatkereskedő is mellélőtt egyszer.
Lehet, hogy jól ki jönnek, lehet, hogy egésznap tépik egymást. Nagyon lutri. Mindkettőre láttam példát, saját madarakkal.
Értem, csak mikor kaptam 9 éves voltam és nem tudtam hogy mi hogy merre :). Hát szerintem megpróbálkozom de először csak külön ketrecbe és egymás mellé teszem őket egy hétre, és majd meglátjuk. :) Kedves 1-es milyen kecskéről beszélsz? O.o
köszönöm a válaszokat!
Ha van még egy kalitkát, akkor vegyél. Max. külön fognak lakni :)
Nálunk is volt olyan, hogy tök jól elvoltak a külön vett madarak, de olyan is, hogy két kalitkában kellett őket tartani.
Rendben, köszönöm! Fogok neki venni egy párt, így ha nem tudok vele épp foglalkozni ellesznek.
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!