Madarat el lehet vinni valahogy máshogy az állatkereskedésből kalitka nélkül?
Figyelt kérdés
ide fogják adni egy dobozban vagy egy lyukacsos valamiben ha akarom mondjuk venni egy papagájt? otthon megvan a kalitkám csak nem akarom kétszer hurcolászni2013. júl. 28. 18:37
2/3 A kérdező kommentje:
értem de erre van valami külön lyukacsos doboz vagy csak kisebb kartonba beledobják aztán vigyed? attól félek ha rakom át vagyok olyan szerencsétlen hogy gyorsan kiszökik
2013. júl. 28. 18:50
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy még aktuális e a kérdés, de azért írok hátha... :) Nekem is egy sima papírdobozba rakták, vágott a rajta az eladó egy nyílást ahol berakta a madarat, persze alőtte kilyukazgatta, hogy kapjon levegőt. Én úgy tettem át, hogy a nyílást ahol berakta az eladó a papagájt szabaddá tettem és hozzá illesztettem a kalitka ajtajához. Kicsit várni kellett, de gond nélkül átment. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!