A papagáj a citera hangját is képes lenne megtanulni? Nem zavarná a hangszeres játék őt?
tudom hogy az egyszerűbb olcsóbb fajok nem, de néhány papagáj nagyonsokféle hangot meg tud tanulni duettet tud énekelni saját magával stb... arra lennék kíváncsi hogy egy ügyesebb faj akár ezt a magyar népi hangszerünket is le tudná utánozni?
(tekerjetek bele többféle játékmódot is bemutat a hölgy)
http://www.youtube.com/watch?v=rEhryIC-mGM
el tudna a dallamokból ugyanígy berregni részleteket idővel?
másik dolog épp ezzel kapcsolatos hogyha beszerzek egy olcsóbb fajt, ha elsajátítani nem si tudná, nem zavarná sértené a hangszeres játék?(én is citerázom és sokat hallaná a hangszert)
Nem hiszem,hogy zavarná,de szerintem nem tudja leutánozni.
Max pl 1 afrikai szürke,de még az sem szerintem. :)
Túl összetett a dolog és elég "berregő" hangzása van,vagy nem is tudom.
Ajánlanám a nimfa papagájt. Nagyon okosak és aranyosak,főleg,ha megszelidíted. Hangot is tud utánozni (szavakat és dallamot is),és egyáltalán nem drága,valamivel nagyobb,mint a hullámos(kb 30 cm). :)
Nekem is nimfám van. ^^
Hát minden papagáj egyedi, nekem az egyik hullámosom 20 féle szót tud mondani, a másik meg meg se szólal. :)
Nálam ha zene van, mellé énekelnek (csipognak ritmusra), szerintem ha nem túl hangos, nem zavar semmilyen madarat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!