Miért alszik majdnem egész nap a nimfám?
5 éve van nálunk, mikor ide került a tenyésztő azt mondta, hogy 6 hónapos. Fiatalnak is látszott. Életvidám, kíváncsi, barátkozó természetű volt. Az utóbbi időben sokat alszik. A párjával nem jönnek ki jól.
Úgy látom, hogy rendesen eszik, iszik. Az ürüléke is rendben van. Egészséges tollai vannak. Nagy ritkán lent látom a kalitka sarkában.
A sok alvás miatt aggódom érte. Főként tapasztalt gazdik válaszát várom. De bárki, aki észlelt már hasonlót, kérem segítsen. Hálás lennék érte.
Első válaszoló! Neked is sok időd lehet, ha ilyen értelmes válaszokat tudsz kitalálni.
Kedves Kérdező: Nimfám még nem volt, nekem kecskepapagájom van. Nála is tapasztalni néha, főleg ebben a nagy melegben, hogy lent van a kalitka alján, és csendesebb. De amúgy ő is életvidám, rendesen eszik-iszik, és az ürülékével sincs gond. Én vitamin cseppeket adok neki a vízébe (meg jégkockát) hogy ne melegedjen fel túl hamar. A nimfáddal kapcsolatban, arra gondolok, hogyha veszekedik a párjával, akkor talán megviselheti, és ezért viselkedhet így. Azóta változott a helyzet? Én mindenképp állatorvos tanácsát kikérdezném, nehogy kiderüljön, hogy esetleg valóban beteg. Remélem jobban van a nimfád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!