Van aki szokta sétáltatni a kistestű papagáját?
Figyelt kérdés
Hello, van egy papagájom akit nagyon imádok és annyira szívesen vinném magammal mindenhová ,de félek hogy túl kicsi testmérete (40cm farokkal együtt)
Kistestü madarakat szoktak sétáltatni?(persze pózázon)
Tapasztalat esteleg valakinek?
2013. júl. 24. 13:06
1/3 anonim válasza:
Hogy gondoltad, hámmal?... és milyen fajta a madárka? ...lufiként akarod vinni? vagy sétáltatni tényleg a kicsi lábaival szaladna utánad?... Ezt most komolyan nem értem. De nagyobb testű madarakra szoktak hámot tenni.
És az én pici hullámosomat is akarom vinni, de semmi esély rá hogy vigyem mert kalittal kicsit necces lenne :(
Szurkolok, hogy sikerüljön neked!
2/3 A kérdező kommentje:
Hámmal mint egy lufi, tudom itt magyarországon ez még fura lenne de külföldön teljsen normális amugy hullámos papagájnak is van hám, az enyémnek is most fogok rendelni de az enyém Hegyi papagáj
2013. júl. 24. 13:59
3/3 A kérdező kommentje:
Linkeljek oldalt? 3000ft egy db kiválaszthatod a mérete meg szint is, és ottvan hogy hogykell ráadni :-)
2013. júl. 24. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!